Zelf te installeren glasvezeltechniek

Fibulair – zelf te installeren glasvezeltechniek. Door de drukte op de fiber to the home markt maakt het moeilijker de juiste mensen op locatie te krijgen. Voor kleinere uitbreidingen van 1 tot 100 locaties zijn de projecten te klein voor veel glasvezel infra bedrijven. Fibulair geeft hiervoor de juiste oplossing.

Het is tegenwoordig moeilijk de juiste mensen op locatie te krijgen. Tevens de methode met mantelbuis is verouderd. Het argument wat daarvoor gebruikt wordt, het later extra vezels doorblazen, blijkt in de praktijk moeilijk haalbaar.

Fibulair modulair glasvezelnetwerk

Met Fibulair is een zelf te installeren glasvezeltechniek. Doordat de componenten zo op elkaar afgestemd. Alle componenten zijn op maat te bestellen. De kabel leg je direct in de grond omdat ze erg sterk zijn. Daarom is geen mantelbuis nodig. Connectoren zijn outdoor geschikt.

Fibulair kent een aantal ondersteunende diensten. Ontwerpen, inmeten en montage kunnen we uit handen nemen. Daarnaast begeleiden we projecten desgewenst.

Natuurlijk hebben we ook de actieve componenten beschikbaar. We maken graag een ontwerp voor uw uitdaging. Neem contact met ons op of kijk op www.fibulair.nl

Innovatieve technisch specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren. Een absolute vakidioot… … altijd met focus op klantbehoefte

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of via onderstaande formulier


Contact met Eezo