Professionele WiFi voor de kleine verblijfsrecreatie

EEZO introduceert twee nieuwe professionele WiFi producten voor de kleine verblijfsrecreatie. EEZO InCampConnect is voor de kleine camping van 1 tot 50 plaatsen. InStayConnect is gericht op Bed & breakfast en kleinere hotels tot 50 kamers. Tot op heden was de combinatie van een beheerde dienst en een professionele gast portal nog niet bereikbaar voor de kleine verblijfsrecreatie.

Beide producten delen een aantal eigenschappen. Te weten:

  • De producten combineren een hardware met een professionele gast portal
  • De producten worden geleverd als dienst dus diensten worden afgenomen met een maandelijkse vergoeding
  • Er zijn verschillende service niveaus te kiezen
  • De ondernemer kan zelf kiezen hoeveel van de installatie hij of ze zelf wil doen

De producten delen deze eigenschappen, maar er zijn ook verschillen. Toch zijn fysieke verschillen tussen een B&B en camping enorm. Daarom hebben we dit in verschillende vormen gegoten. Daarnaast is er voor iedere ondernemingsvorm een passende keuze.

De WiFi techniek is vergelijkbaar met die bij Eezo leisure connected toegepast wordt. Deze techniek is gebaseerd op de small-cell technologie.

Professionele portal

De professionele gast portal was tot op heden onbereikbaar voor de kleinere ondernemer. Deze systemen zijn heel duur en ook complex om in te richten. Als resultaat zijn de producten zo bedacht dat deze twee hindernissen wegvallen.

De gast portal is dezelfde die ook gebruikt wordt bij Eezo leisure connected. Echter is die verschijningsvorm bedoeld om duizenden gasten van WiFi te voorzien. In dit geval is het product verdeeld in hele kleine delen en volledig in de cloud. Bovendien zijn de complexe delen van de configuratie al voorbereid. In tegenstelling tot het formaat is er niet gesneden in de mogelijkheden zoals:

  • Volledig aan te passen lookandfeel
  • Schaalt mee met elk type scherm
  • Meertaligheid
  • Betaalmogelijkheden
  • Mogelijkheid om premium WiFi aan te bieden. Dus gratis en dan eventueel betaald voor meer snelheid
Dezelfde professionele portal zoals EEZO Leisure connected

Installatie

De apparatuur is al voorgeconfigureerd en de ondernemer hoeft het alleen maar op te hangen. Wil de ondernemer dit liever uitbesteden kan dit ook en daar zijn ook tussenvormen mogelijk.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op: www.incampconnect.nl en www.instayconnect.nl

Innovatieve technisch specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren. Een absolute vakidioot… … altijd met focus op klantbehoefte

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of via onderstaande formulier


Contact met Eezo