Zelf te installeren glasvezeltechniek

Fibulair – zelf te installeren glasvezeltechniek. Door de drukte op de fiber to the home markt maakt het moeilijker de juiste mensen op locatie te krijgen. Voor kleinere uitbreidingen van 1 tot 100 locaties zijn de projecten te klein voor veel glasvezel infra bedrijven. Fibulair geeft hiervoor de juiste oplossing.

Lees verder

Professionele WiFi voor de kleine verblijfsrecreatie

EEZO introduceert twee nieuwe professionele WiFi producten voor de kleine verblijfsrecreatie. EEZO InCampConnect is voor de kleine camping van 1 tot 50 plaatsen. InStayConnect is gericht op Bed & breakfast en kleinere hotels tot 50 kamers. Tot op heden was de combinatie van een beheerde dienst en een professionele gast portal nog niet bereikbaar voor de kleine verblijfsrecreatie.

Lees verder

Scoren met je WiFi-netwerk: ben jij klaar voor het hoogseizoen?

Pasen, één van de eerste weekenden dat de bezetting op de camping weer begint toe te nemen. Hierbij is ook je WiFi-systeem weer uit haar winterslaap ontwaakt. Na Pasen bivakkeert een dwarsdoorsnede van onze maatschappij wekenlang op jouw terrein en maakt maximaal gebruik van jouw faciliteiten, waaronder het WiFi-netwerk.

Lees verder

Corinex, antwoorden op de meest gestelde vragen

Er doen in de markt verschillende verhalen de ronde over het merk Corinex. Corinex ontwikkelt netwerkoplossingen waarmee draadloos internet via de bestaande coax infrastructuur mogelijk is. Zonder grote investeringen levert dit een veilige, schaalbare en snelle internetverbinding op.

In dit artikel geven wij jou graag alle ins en outs over Corinex, zodat je hierna weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder

Nieuw glasvezelmodem met Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac voor de recreatiemarkt

Fabrikant CTS introduceert een nieuwe CPE voor de recreatiemarkt: De FWR5-3105. De 5 in de productnaam staat voor de 5Ghz (867Mbit Wi-Fi). Het modem heeft één WAN combopoort met 100/1000Mbps (Dualrate SFP) of 10/100/1000Mbps (RJ-45). Voor de gast zijn vier 10/100/1000Mbps (RJ-45) poorten beschikbaar en Wi-Fi b/g/n & ac. Door de luxe uitstraling past deze perfect in het hogere segment recreatiewoningen en hotels.

Lees verder

Nieuwe 12 poorts volledig manageable gigabit switch van CTS

“Een kleine switch met ingebouwde voeding en met rack montage”, daar vroegen onze klanten regelmatig om. Fabrikant CTS heeft hierop ingespeeld en de SWH-3112 geïntroduceerd: een 12-poorts gigabit switch met alle volwassen specificaties. Een grote broer voor de bekende, kleinere, SWH-3109 switch.

Lees verder

Eezo Leisure Connected organiseert kennissessie over WiFi-mythes en verdienmodellen

Een goed werkend WiFi-netwerk op het recreatiepark is inmiddels net zo belangrijk als schone faciliteiten en klantvriendelijk personeel. Een ondernemer kan en wil niet meer zonder. Er zijn veel aanbieders in de markt en er is al heel wat gezegd en geschreven over WiFi. Maar in de praktijk heerst nog veel ontevredenheid over de dekking en stabiliteit van het netwerk. Ook leidt de diversiteit en complexiteit in het technologieaanbod tot onzekerheid.

Lees verder

Hoeveel tijd besteden we aan media?

De wereld kan niet meer zonder internet en multimedia. Maar het mediagebruik is een hele belasting voor het WiFi-netwerk van een camping of recreatiepark. Hoeveel tijd besteden we eigenlijk aan media-activiteiten?

Lees verder

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of via onderstaande formulier


Contact met Eezo