• Home
  • Artikelen Eezo
  • Eezo Leisure Connected organiseert kennissessie over WiFi-mythes en verdienmodellen

Eezo Leisure Connected organiseert kennissessie over WiFi-mythes en verdienmodellen

Een goed werkend WiFi-netwerk op het recreatiepark is inmiddels net zo belangrijk als schone faciliteiten en klantvriendelijk personeel. Een ondernemer kan en wil niet meer zonder. Er zijn veel aanbieders in de markt en er is al heel wat gezegd en geschreven over WiFi. Maar in de praktijk heerst nog veel ontevredenheid over de dekking en stabiliteit van het netwerk. Ook leidt de diversiteit en complexiteit in het technologieaanbod tot onzekerheid.

Reden voor Eezo Leisure Connected om een vrijblijvende en gratis kennissessie te organiseren om ondernemers en/of medewerkers te ondersteunen bij hun vraagstukken. De kennissessie vindt plaats op 14 september 2017 op Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte.

Het programma van de dag heeft een leerzaam, inspirerend en plezierig karakter, met lezingen over de heersende WiFi-mythes, verdienmodellen en het netwerk van de toekomst. Tijdens de sessie kunnen deelnemers onderling veel ervaringen uitwisselen. Er zijn drie gastsprekers, waaronder Ben Admiraal van Yalp Sport- en Speeltoestellen over spelen van de toekomst, Marcel van den Berg van Hellebrekers Technieken over de nieuwe zwemwaterwet in 2018 en Ted Westenenk over de oorsprong en ontwikkeling van Familievakantiepark Krieghuusbelten. De dag eindigt met een rondleiding en een borrel.

Meer informatie en inschrijven kan op de speciale kennissessie pagina.

 

 

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of via onderstaande formulier


Contact met Eezo