• Home
  • Artikelen Eezo
  • Eezo Leisure Connected genomineerd voor Pleasure World Noviteiten Award 2016

Eezo Leisure Connected genomineerd voor Pleasure World Noviteiten Award 2016

Eezo Leisure Connected van Winters & Eikenaar B.V. is genomineerd voor de Pleisure World Noviteiten Award 2016. Een prijs die uitgereikt wordt voor het meest innovatieve product in de recreatiebranche. Pleisure World selecteerde Eezo om onder andere voor de toepassing van multicell technologie, in combinatie bandbreedtemanagement voor een goedwerkend WiFi-netwerk.

Uitreiking
In de loop van deze week wordt bekend gemaakt welke 3 noviteiten doorgaan naar de eindronde. Deze bedrijven worden uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de Nationale Netwerk Lunch op maandag 14 november 2016 in Gorinchem. Daar zal ook de definitieve winnaar bekend worden gemaakt.

Pleisure World
Pleisure World helpt bedrijven, organisaties en overheden met het vertalen van recreatietrends en -ontwikkelingen naar concrete visies, strategieën en innovatieve concepten en doeltreffende samenwerkingsverbanden. Zij zijn inspirator, kennisleverancier en facilitator en leverancier van waardevolle inzichten, kennis en praktische tools, met als doel een hogere gastbelevenis en rendement te creëeren.

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of via onderstaande formulier


Contact met Eezo