Terugblik Eezo kennissessie WiFi-mythes & verdienmodellen

Een flinke storm had huisgehouden op de dag voor de kennissessie WiFi-mythes & verdienmodellen. We hielden onze adem dus in bij de opkomst, want storm betekent schade en opruimen. Toch bleek  meer dan 65% van de ondernemers de kennissessie belangrijk genoeg te vinden om de weg naar Familievakantiepark Krieghuusbelten te vinden.

Stellingen

De ochtend van het programma was vooral gericht op het delen van kennis op basis van een aantal prikkelende stellingen en theorie over verdienmodellen. Die stellingen en de theorie leverden goede interactie op waarbij óók ondernemers onderling kennis uitwisselden en elkaar kritisch durfden te bevragen. De discussies waren nu en dan verhit, dan weer gemoedelijk en veelal met een lach. Om alle discussies en theorieën te laten bezinken, nam Rob Sauer van Yalp Sport- en Speeltoestellen de deelnemers mee naar buiten voor een playful break op interactieve speeltoestellen.

Lezingen

De middag werd ingevuld door Ben Admiraal van Yalp Sport- en Speeltoestellen die een lezing hield over de ontwikkeling van de onderneming en het spelen van de toekomst. Daarna nam Marcel van den Berg het gezelschap mee in de wereld van zwembadtechnieken en de ontwikkelingen rondom de zwemwaterwet. Na een kijkje in de keuken van Familievakantiepark Krieghuusbelten sloten we de middag met een hapje en drankje af.

Reviews

Benieuwd naar reacties van de deelnemers? Bekijk bovenstaande video of lees de reviews.

Dick ten Oever, Camping De Hondsrug: “Ik vind het absoluut interessant en iedereen heeft natuurlijk zijn eigen opvatting erover en op deze manier leer je ook hoe collega’s bepaalde dingen aanpakken en welke knelpunten zij tegenkomen en daar een goede oplossing voor gaan bedenken.”

Chiel Palstring, Vakantiepark ’t Rheezerwold: “We hebben toch wel ervaren hoe de klant de WiFi gaat ervaren en wat de nieuwe vraag zou zijn van de gast”. 

Gerdinant Eshuis, Kampeerdorp De Zandstuve: “Het is een heel mooi onderwerp dat WiFi. Daar kun je nog heel veel over praten. Belangrijk is natuurlijk dat het goed voor elkaar is en elke collega wil wel investeren, maar het moet gewoon goed zijn”. 

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of via onderstaande formulier


Contact met Eezo