Eezo in het kort

Eezo Leisure Connected is een uniek WiFi-concept waarmee je internet, televisie en multimedia distribueert over een stabiele en toekomstvaste netwerkinfrastructuur. Dat maakt het geschikt voor recreatieparken, campings en andere plaatsen waar gasten gebruik willen maken van internet en multimedia.
Als groot of klein recreatiepark bied je je gasten met Eezo:

 • Stabiel en toegankelijk internet met bandbreedtemanagement
 • TV en media op traditionele, digitale en streaming gebaseerde diensten
 • Verrassende flexibiliteit met betrekking tot speciale evenementen
 • Weinig tot geen zichtvervuiling door masten of kasten
 • Verhoging van klanttevredenheid

Eezo en JPK Consulting  = Sterk in WiFi-netwerken

Over WiFi-netwerken is al heel wat gezegd en geschreven en het oplossingsaanbod is groot. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van netwerkinfrastructuren onder de paraplu van JPK Consulting, kent Eezo Leisure Connected de uitdagingen en valkuilen van WiFi-netwerken.

Wie zijn de mensen achter Eezo?

Het Eezo team bestaat uit 5 enthousiaste mensen die jou graag meer vertellen over het Eezo concept. Zij weten wat de uitdagingen zijn op een camping of recreatiepark en kunnen jou een passende oplossing adviseren. Elk teamlid heeft zijn eigen expertise en zet deze in om jouw ervaring met Eezo zo optimaal mogelijk te maken.

Ben je benieuwd wie wie is? Bekijk dan het smoelenboek hieronder. Uiteraard staat het je ook vrij om één van ons te benaderen met een specifieke vraag.

 • Johan Kuiper - Technisch Product Manager
 • Johan Kuiper - Technisch Product ManagerJohan Kuiper - Technisch Product Manager

  Johan Kuiper - Technisch Product Manager

  De grote vriendelijke reus van Eezo. Is technisch specialist en iedereen wil altijd van alles van hem. Wordt ie af en toe gek van. Maar ja, hij weet ook alles van ICT en netwerkinfrastructuren. Hij is verantwoordelijk voor het productenpakket waarmee we een stabiel en betrouwbaar WiFi-netwerk kunnen bouwen.

  038 – 234 0 999

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of via onderstaande formulier


Contact met Eezo