• Home
  • 14 september 2017: Kennissessie ‘WiFi-mythes en verdienmodellen’

EXCLUSIEVE KENNISSESSIE:
WIFI-MYTHES EN VERDIENMODELLEN

Een goedwerkend WiFi-netwerk op je recreatiepark is inmiddels net zo belangrijk als schone faciliteiten en klantvriendelijk personeel. Je kan en wil niet meer zonder. Er zijn veel aanbieders in de markt en er is al heel wat gezegd en geschreven over WiFi. Maar in de praktijk zien we dat er nog veel ontevredenheid over de dekking en stabiliteit van het netwerk is. Ook leidt de diversiteit en complexiteit in het technologieaanbod tot onzekerheid.

Voor ons een reden om een vrijblijvende en gratis kennissessie te organiseren om jou en je medewerkers te ondersteunen bij je WiFi-vraagstukken. De kennissessie vindt plaats op 14 september 2017 op Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte.

WiFi voor campings en recreatieparken
Goed om te weten

14 september 2017 van 10:00 – 15:30 uur
Gratis (normaal € 150,- p.p.)
Inclusief netwerkborrel
Er zijn 30 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan.
Locatie: Krieghuisweg 19, 8102 SV Raalte

Scoren met je WiFi-netwerk: Zo blijft je recreatiegast tevreden

Expertise

Eezo Leisure Connected is een onderdeel van Hemmink B.V. uit Zwolle. Hemmink is al meer dan 40 jaar actief in de wereld van televisie, datanetwerken en telecom en onze medewerkers bewegen zich daarin op hoog technologisch niveau. Zij kennen het klappen van de zweep en helpen jou daarom graag verder met hun kennis en ervaring.

Programma 2017

We hebben weer ons best gedaan om een invulling te geven die informatief, inspirerend en plezierig is. Het programma is als volgt samengesteld:

09:30 uur
10.00 uur        
Inloop
Ontvangst, welkom en introductie
Kennissessies met de subthema’s:
– Welke WiFi-mythes zijn waar en niet waar?

– Welke verdienmodellen zijn te maken?
– Netwerk van de toekomst
– Playful break
13:00 uur Lunch
13:45 uur Ben Admiraal van YALP Sport- en Speeltoestellen
– Spelen van de toekomst
14:45 uur Marcel van den Berg van Hellebrekers Technieken
– Ontwikkelingen m.b.t. de Zwemwaterwet
– Hoe bespaar ik energie met mijn zwembad?
15:45 uur        Ted Westenenk van Familievakantiepark Krieghuusbelten
Het verhaal van Familievakantiepark Krieghuusbelten
16:00 uur        Rondleiding op het park
17:00 uur Borrel

 


Locatie

De kennissessie vindt plaats op Familievakantiepark Krieghuusbelten, dat in het hart van Overijssel tussen de dorpen Raalte en Lemelerveld ligt. Krieghuusbelten is een 16 hectare grote camping met ruim 300 toeristenplaatsen en 200 vaste kampeereenheden. Daarnaast beschikt het park over verhuurmogelijkheden, een verwarmd zwembad, restaurant en snackbar, een indoor speeltuin, ontelbare buitenspeelplaatsen en onder andere de interactieve speeltoestellen van Yalp Sport- en Speeltoestellen. Op het park is begin 2017 een small cell technologie WiFi-netwerk uitgerold.


Terugblik kennissessie 2016

In het najaar van 2016 organiseerde Eezo ook kennissessies met onderwerp “het (multimedia)netwerk van morgen”. In een open sfeer deelde Eezo haar kennis over datanetwerken en wisselden ondernemers onderling ervaring uit. Onderdeel van het programma waren een brainstorm over de technologische toekomst en een rondleiding op het recreatiepark. De reviews van deze dagen waren positief. Deelnemer Dennis Brok van camping Erkemederstrand in een reactie: “Ik vond het een informatieve dag waarin ik veel ideeën heb meegekregen van andere bedrijven. Ook de toekomst is belangrijk. Daar moeten we heel hard over na gaan denken!” Ook andere ondernemers gaven terug dat zij het sparren met vakgenoten en experts prettig vonden en dat zij veel kennis hadden opgedaan.
Bekijk de terugblik

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of via onderstaande formulier


Contact met Eezo